مجله گردشگری

گردشگری

مجله گردشگری

گردشگری

  • ۰
  • ۰

رومی ها همیشه در معماری ، و هنر پیش قدم بقیه قوم ها بوده اند . ظرافت و درایت حکومت آنها را می توان در سازه هایی که در دوران آنها ساخته شده است و تا به امروز باقی مانده شده ، تماشا کرد . یکی از بزرگترین و معروف ترین سازه های رومی ها ، کولوسئوم می باشد . این سازه زیبا و با شکوه ، ورزشگاهی بود برای انجام مسابقات ورزشی ، آمفی تئاتر ها ، و اغلب اوقات مسابقات آرنا . آرنا به مسابقاتی می گویند که در آن گلادیاتور ها با یکدیگر و یا با حیوانات وحشی به مبارزه می پرداختند ، گلادیاتوری که در مسابقات آرنا پیروز می شود ، به آزادی دست می یافت و می توانست به عنوان یک شهروند رومی به زندگی بپردازد . با ما در این قسمت از مجله گردشگری پارسیان گشت همراه باشید تا اطلاعات کافی از کلوسئوم دست پیدا کنید .

تاریخچه کولوسئوم

کولوسئوم

این ورزشگاه بیضی شکل که در بزرگترین سازه تاریخ در زمان خودش محسوب می شده است ، در سال 75 بعد از میلاد مسیح به دستور امپراطور وقت ، یعنی تیتوس فلاویوس وسپاسیانوس ساخته شد ، البته عمر امپراطور وسپاسیانوس به قدر کافی نبود تا بتواند پایان کار این ورزشگاه را ببینید . کار ساخت این آرنا در دوره حکومت تیتوس فلاویوس سابینوس وسپاسیانوس پسر امپراطور پیشین به پایان رسید . این ورزشگاه ظرفیتی در حدود هشتاد هزار نفر داشنه است . 80 درب ورودی برای این آرنا در نظر گرفته شده بود تا جمعیت در جین عبور و مرور دچار مشکل نشوند .

کاربرد آرنا

همان طور که گفتیم ، رومی ها سیاست مداران چیره دستی بودند . خیلی از سیاست های رویم ها هنوز که هنوزه مورد استفاده قرار می گیرد . به عنوان مثال ، سیاست تفرقه بینداز و حکومت کن از جولیوس سزار ، هنوز در بسیازی از مناطق دنیا بکار می رود . یکی دیگر از سیاست های رومی ها ، راضی نگاه داشتن مردم به منظور حکومتی ابدی بود . به همین دلیل بود که رومی ها این ورزشگاه را ساختند تا مردم خود را سرگرم نگاه دارند و همیشه رضایت آنها را داشته باشند . در ابتدا تنها آمفی تئاتر ها و کنسرت های موسیقی در این ورزشگاه برگزار می شود ، اما به تدریج ، کولوسئوم تبدیل به یک آرنا شد . جای که در آن گلادیاتور ها به مبارزه با یکدیگر به منظور دست پیدا کردن به آزادی می جنگیدند . البته هر ازگاهی اعدام هایی نیز در این ورزشگاه انجام می شد .

http://www.parsiangasht.com

  • ۹۶/۰۸/۲۷
  • parsian gasht

مجله 'گردشگری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی